Pandispan cu lamaie
PrinteazaPandispan cu lamaie din: unt, zahar tos, oua, faina, praf de copt, lamaie, zahar pudra si sare.
- 115 g unt + 2 linguri
- 130 g zahar tos
- 2 oua mari
- 120 g faina
- 1 1/2 lingurite praf de copt
- 1 lamaie
- 4 linguri cu zahar pudra
- sare
Mod de preparare:
Incinge cuptorul şi tapetează o tavă cu hârtie de copt. Freacă într-un castron zahărul tos cu untul moale (la temperatura camerei) până ce obţii o cremă fină şi spumoasă.
Adaugă ouăle pe rând, coaja de lămâie şi încorporează la final făina cernută deodată cu praful de copt şi un strop de sare.Toarnă în tava tapetată şi coace 20 de minute ori până ce a crescut suficient şi a căpătat o culoare aurie.
Scoate pandişpanul pe un grătar şi înţeapă-l cu o scobitoare pe toată suprafaţa. Cât este încă fierbinte, presară peste el o lingură cu zahăr pudră.
Amestecă zeama de la lămâie cu restul de zahăr pudră şi toarnă peste pandişpan. După ce se răceşte bine, porţionează-l în bucăţi potrivite.
Pandispan cu lamaie
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pandispan cu la