Pandispan cu mure

Printeaza

Pandispan cu mure din: mure, prune, oua, zahar, faina.

Ingrediente:Pandispan cu mure

  • 1 castronel mure
  • 10 prune mari
  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri făină
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Speli prunele, le scoţi sâmburii şi, dacă sunt prea mari, le tai bucăţele, apoi le presari cu un pliculeţ de zahăr vanilat. Pui celălalt pliculeţ de zahăr vanilat peste mure.

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi spumă albuşurile cu zahărul, apoi încorporezi gălbenuşurile. Amesteci încet şi presari făina cernută separat. Omogenizezi, răstomi aluatul într-o tavă tapetată şi aşezi peste el fructele.

Dai pandişpanul la cuptorul încins aproximativ 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.