Biban la abur cu sos picant din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iuteportocale, ceapa. Ingrediente: 4 fileuri biban de mare sare si piper coriandru lgume, pentru servire Ingrediente pentru sos: 2 ardei iuti 2 portocale 1 ceapa Mod de preparare: Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja. Se […]
Reteta zilei: Pui tandoori
Pui tandoori din: ulei de masline, ceapa, piept de pui, usturoi, apa, sos tandoori masala, turmeric, orez basmati. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 cepe, taiate felii groase 4 piepti de pui, taiati cuburi 2 catei de usturoi 100ml apa 300gr tandoori masala sos Ingrediente pentru servire: 1 lingurita turmeric 350gr orez basmati Mod […]
Reteta zilei: Smochine caramelizate cu ricotta
Smochine caramelizate cu ricotta din: unt, smochine, zahar, otet balsamic, bourbon, ricotta, piper. Ingrediente: 2 linguri unt 12 smochine proaspete, taiate in jumatati zahar 1/4 cana 3 linguri de oțet balsamic 1 lingura de bourbon brânză ricotta proaspătă piper proaspăt măcinat după gust Mod de preparare: Topiti untul intr-o tigaie mare la foc mediu. Se […]
Reteta zilei: Ton la gratar
Ton la gratar din: ton, chimen, chili, suc de limeta, ulei de masline, sare, piper, ceapa rosie, rosii cherry, avocado, ardei iute, coriandru, menta, zahar, sos de peste. Ingrediente: 4 bucati de ton, aproximativ 175-200g fiecare 1 lingurita semințe de chimen, prăjite si zdrobite 1 lingurita chili sucul de la 1 limeta 2-4 linguri ulei […]
Reteta zilei: Frigarui de pui cu ceapa verde
Frigarui de pui cu ceapa verde din: pulpe de pui, ceapa verde, sake, mirin, zahar. Ingrediente: 8 pulpe de pui cu piele, dezosate 8 fire ceapa verde Ingrediente pentru sos: 60ml sake 1 lingura mirin 1 lingura zahar Mod de preparare: Pentru pregatirea sosului, se amestecă toate ingredientele împreună într-o tigaie mică. Se aduce amestecul […]