Reteta zilei: Frigarui de pui cu ceapa verde

Printeaza

Frigarui de pui cu ceapa verde din: pulpe de pui, ceapa verde, sake, mirin, zahar.

Frigarui de pui cu ceapa verde

Frigarui de pui cu ceapa verde

Ingrediente: 

  • 8 pulpe de pui cu piele, dezosate
  • 8 fire ceapa verde

Ingrediente pentru sos:

  • 60ml sake
  • 1 lingura mirin
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare:

Pentru pregatirea sosului, se amestecă toate ingredientele împreună într-o tigaie mică. Se aduce amestecul la fierbere, apoi reduceti focul și gatiti timp de 10 minute.

Frigarui de pui cu ceapa verde
Se taie carnea de pui în cuburi. Se taie ceapa în bucati. Dati carnea si ceapa prin sos.
Preincalziti gratarul. Infigeti bucati de carne si de ceapa, alternativ, pe frigarui.

Frigarui de pui cu ceapa verde
Asezati pe gratar si rumeniti pe toate partile. Ungeti cu sos si mai rumeniti putin.
Serviti frigaruile calde, cu sos.

Frigarui de pui cu ceapa verde

Frigarui de pui cu ceapa verde

Frigarui de pui cu ceapa verde

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bune frigaruile, dar fara ceapa, mie una nu-mi place ceapa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.