Reteta zilei: Frigarui de pui cu ceapa verde
PrinteazaFrigarui de pui cu ceapa verde din: pulpe de pui, ceapa verde, sake, mirin, zahar.
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui cu piele, dezosate
- 8 fire ceapa verde
Ingrediente pentru sos:
- 60ml sake
- 1 lingura mirin
- 1 lingura zahar
Mod de preparare:
Pentru pregatirea sosului, se amestecă toate ingredientele împreună într-o tigaie mică. Se aduce amestecul la fierbere, apoi reduceti focul și gatiti timp de 10 minute.
Se taie carnea de pui în cuburi. Se taie ceapa în bucati. Dati carnea si ceapa prin sos.
Preincalziti gratarul. Infigeti bucati de carne si de ceapa, alternativ, pe frigarui.
Asezati pe gratar si rumeniti pe toate partile. Ungeti cu sos si mai rumeniti putin.
Serviti frigaruile calde, cu sos.
Frigarui de pui cu ceapa verde
Pofta buna!
Bune frigaruile, dar fara ceapa, mie una nu-mi place ceapa