Reteta zilei: Biban la abur cu sos picant

Printeaza

Biban la abur cu sos picant din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iuteportocale, ceapa.

biban_la_abur_cu_sos_picant_03

Biban la abur cu sos picant

Ingrediente: 

  • 4 fileuri biban de mare
  • sare si piper
  • coriandru
  • lgume, pentru servire

Ingrediente pentru sos:

  • 2 ardei iuti
  • 2 portocale
  • 1 ceapa

Mod de preparare:

Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja.

Se curata si se feliaza fiecare portocala. Puneti intr-un bol.

biban_la_abur_cu_sos_picant
Curatati ardeii de seminte si se maruntesc. Curatati si feliati ceapa. Amestecati portocalele cu ardeiul iute si ceapa. Asezonati.
Asezonati pestele. Inveliti in hartie de copt si asezati intr-o cratita. Fierbeti la aburi timp de aproximativ 8 minute.

biban_la_abur_cu_sos_picant_02
Se decoreaza cu coriandru proaspat si se serveste cu sos si legume.

biban_la_abur_cu_sos_picant_03

Biban la abur cu sos picant

biban_la_abur_cu_sos_picant_03

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea ma omor eu dupa peste, asa ca nici bibanul nu face parte din masa mea …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.