Supa de perisoare de curcan
PrinteazaSupa de perisoare de curcan din: piept de curcan, orez, ceapa, paine, ou, morcovi, telina, parmezan, patrunjel, marar, sare.
- 1 piept de curcan
- 3 linguri cu orez fiert
- 2 cepe
- 2 felii de pâine
- 1 ou
- 2 morcovi
- 1 ţelină
- 50 g parmezan
- 1 rădăcină de pătrunjel
- mărar
- sare
Mod de preparare:
Fierbe o ceapă, ţelina, pă-trunjelul şi morcovii, între timp, trece pieptul de curcan prin maşina de
tocat împreună cu ceapa rămasă. Adaugă pâinea în-muiată şi stoarsă, orezul, parmezanul şi oul bătut cu puţină sare şi piper.
Din compoziţia astfel obţi-nută, modelează perişoarele şi pune-le la fiert peste le-gume. La final, îndepărtează ţelina, potriveşte de sare şi aromatizează cu mărar
Pofta buna!
Imi place supa de perisoare 🙂 Chiar imi place