Reteta zilei: Salata umpluta cu carne de curcan si legume

Printeaza

Salata umpluta cu carne de curcan si legume din: usturoi, ulei, carne de curcan, vin, sos de soia, ceapa, ciuperci, porumb, lastari de bambus, castane, ceapa verde, sare, piper, salata verde.

Salata umpluta cu carne de curcan si legume

Ingrediente:

  • 5 catei usturoi, mărunțit
  • 4 linguri de ulei
  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 1 lingură vin
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 ceapă, tocată
  • 1 cană ciuperci proaspete, feliate
  • ½ cutie porumb
  • ½ cutie lăstari de bambus
  • ½ cutie castane, tocate
  • 1 fir ceapă verde, tocată
  • sare și piper, după gust
  • frunze salata verde

Mod de preparare:

Se adauga usturoiul si 2 linguri de ulei la foc mediu. Dupa cateva minute adăugați carnea, vinul si sosul de soia. Gatiti aproximativ 20 minute. Scoateți din tigaie și dați deoparte.

Salata umpluta cu carne de curcan si legume

Se caleste ceapa la foc mediu in uleiul de canola ramas. Când ceapa începe să se caramelizeze, adaugă ciupercile. Odată ce ciupercile încep să se gătească, adăugați porumb, lăstari de bambus și castane cu apă, sare și piper, după gust. Încorporati amestecul de carne in cel de legume. Gătiti cateva minute. Presarti deasupra ceapă verde.

Salata umpluta cu carne de curcan si legume

Umleti frunzele de salata si serviti.

Salata umpluta cu carne de curcan si legume

Salata umpluta cu carne de curcan si legume

Salata umpluta cu carne de curcan si legume

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Salata umpluta cu carne de curcan si legume
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.