Reteta zilei: Salata umpluta cu carne de curcan si legume
PrinteazaSalata umpluta cu carne de curcan si legume din: usturoi, ulei, carne de curcan, vin, sos de soia, ceapa, ciuperci, porumb, lastari de bambus, castane, ceapa verde, sare, piper, salata verde.
Ingrediente:
- 5 catei usturoi, mărunțit
- 4 linguri de ulei
- 1 kg carne tocata de curcan
- 1 lingură vin
- 2 linguri sos de soia
- 1 ceapă, tocată
- 1 cană ciuperci proaspete, feliate
- ½ cutie porumb
- ½ cutie lăstari de bambus
- ½ cutie castane, tocate
- 1 fir ceapă verde, tocată
- sare și piper, după gust
- frunze salata verde
Mod de preparare:
Se adauga usturoiul si 2 linguri de ulei la foc mediu. Dupa cateva minute adăugați carnea, vinul si sosul de soia. Gatiti aproximativ 20 minute. Scoateți din tigaie și dați deoparte.
Se caleste ceapa la foc mediu in uleiul de canola ramas. Când ceapa începe să se caramelizeze, adaugă ciupercile. Odată ce ciupercile încep să se gătească, adăugați porumb, lăstari de bambus și castane cu apă, sare și piper, după gust. Încorporati amestecul de carne in cel de legume. Gătiti cateva minute. Presarti deasupra ceapă verde.
Umleti frunzele de salata si serviti.
Salata umpluta cu carne de curcan si legume
Pofta buna!





