Reteta zilei: Supa de perisoare cu verdeata

Printeaza

Supa de perisoare cu verdeata din: carne de vita, apa, cartofi, orez, morcov, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente: Supa de perisoare cu verdeata

  • 1/2 kg carne tocata de vita
  • 8 cani de apa
  • 2 cartofi tăiați cuburi
  • 1/4 cană de orez
  • 1 morcov ras
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • patrunjel tocat marunt
  • mărar tocat mărunt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Aduceți apa la fierbere. Adăugați orez.
Într-un castron separat, amestecați carnea de vită și usturoiul tocat, adăugați puțin pătrunjel proaspăt și condimentați cu sare și piper după gust. Amestecati bine. Formati perisoare.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și rumeniti aproximativ 5 minute intr-o tigaie.

Supa de perisoare cu verdeata

Se adaugă apoi in supă.

Supa de perisoare cu verdeata
Într-o tigaie separată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și sotati ceapa și morcovii timp de aproximativ 5 minute. Se adaugă in supă.
Condimentează supa cu sare și piper, după gust. Gatiti inca 5 minute.

Supa de perisoare cu verdeata
Opriți focul. Se garniseste cu pătrunjel tocat și mărar. Se servește fierbinte.

Supa de perisoare cu verdeata

Supa de perisoare cu verdeata

Supa de perisoare cu verdeata

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • RETETA DE SUPA CU PERISOARE
Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa de perisoare cu verdeata
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.