Reteta zilei: Cocktail pisco sour
PrinteazaCocktail pisco sour din: pisco, tuica, suc de lamaie, lamaie, suc de mere, mere verzi, sirop de artar, albus de ou, gheata, scortisoara.
Ingrediente:
- 60ml pisco sau tuica romaneasca
- 15 ml suc de lamaie (1 lamaie)
- 30 ml suc de mere (1-2 mere verzi)
- 15 ml sirop de artar
- 1 albus de ou
- gheata
- Scortisoara, pentru ornat
Mod de preparare:
Pentru a prepara sucul de mere aveti nevoie de 1-2 mere verzi pe care le stoarceti intr-un storcator de fructe. Procedati la fel si pentru sucul de lamaie.
Intr-un pahar adaugati albusul de ou, apoi amestecati usor. Combinati cu pisco sau tuica romaneasca (pisco este o bautura specific peruana foarte asemanatoare la gust cu tuica romaneasca), sucul de lamaie, sucul de mere si siropul de artar . Agitati ingredientele timp de 10 secunde .
Acum, puteti adauga gheata si sa agitati puternic timp de inca 10 secunde. Strecurati intr-un pahar. Ornati cu scortisoara si serviti.
Cocktail pisco sour
Trebuie sa-l incerc 🙂
Si eu trebuie sa incerc cocktailul asta 🙂