Papillon

Printeaza

Papillon din: sirop de rom, lamaie, suc de cirese, suc de merisor, suc de mere.

Ingrediente:Papillon

  • 30 ml sirop de rom (recomand 1883 Philbert Routin)
  • 20 ml suc proaspăt de lămâie
  • 30 ml suc de cireşe
  • 30 ml suc de cranberry (merişor)
  • 30 ml suc de mere

 

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele în shaker alături de gheaţă şi agită bine până ce tot conţinutul este bine omogenizat, aerat, răcit şi diluat. Strecoară printr-o sită fină într-un pahar prerăcit, adaugă decorul şi serveşte cu un zâmbet larg!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.