Tochitura cu carne de oaie si vitel

Printeaza

Tochitura cu carne de oaie si vitel din: carne de viţel, carne de oaie, carnati de porc, boabe de piper,  foaie de dafin, piper macinat, sare, praf de cimbru, praf de busuioc, vin rosu.

Ingrediente:Tochitura cu carne de oaie si vitel

  • carne de viţel
  • carne de oaie
  • cârnaţi de porc
  • boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • piper măcinat
  • sare
  • 1 linguriţă praf de cimbru
  • 1 linguriţă praf de busuioc
  • 200 ml vin roşu

Mod de preparare:

Carnea de viţel şi de oaie o tai cubuleţe şi o pui într-un tuci. Adaugi şi cârnaţii tăiaţi bucăţele. în sosul format adaugi câteva boabe de piper, 1 foaie de dafin, piper mă­cinat, praf de cimbru şi praf de busuioc.

Tu­ciul îl introduci în cuptor, acoperit fiind cu o folie de aluminiu. Cu 10 minute înainte de a stinge focul, pui 1 pahar cu vin roşu.

Serveşti tochitură cu mă­măligă, iar alături aşezi un bol cu mujdei de usturoi, un bol cu murături sau faci o salată mare cu roşii, castraveţi, ceapă verde şi mărar tocat fin, stropită cu oţet balsamic su suc de lămâie.

Tochitura cu carne de oaie si vitel

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.