Tocana de ficat de pasare

Printeaza

Tocana de ficat de pasare din: ficat de pasare, praz, pasta de tomate, sare, piper, patrunjel, vin.

 

Ingrediente:Tocana de ficat de pasare

  • 500 g de ficat de pasăre
  • 2 fire de praz
  • 50 g de pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • o legătură de pătrunjel
  • vin alb

 

 

Mod de preparare:

Căleşti ficăţeii, îi condi­mentezi, adaugi prazul tăiat mărunt şi pasta de roşii, apoi le fierbi înăbuşit 15 minute.

Torni vinul şi mai laşi să fiarbă încă 5 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocana ardeleneasca de ficat

Tocana ardeleneasca de ficat

Tocana ardeleneasca de ficat din: ficat, carnati, costita, ciuperci, ceapa, faina, ulei, sare, piper, vin. Ingrediente: 300 g ficat de vită 150 g cârnaţi afumaţi 150 g costiţă afumată 300 g bureţi 2 cepe 1 lingură pastă de tomate 1/2 lingură făină 5 linguri ulei 50 ml vin piper sare   Mod de preparare: Bureţii, […]

Ciulama de manatarci cu garnitura de mamaliguta

Tocana cu pipote

Tocana cu pipote din: pipote, ceapa, usturoi, ardei, rosii, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 700 g pipote 2 cepe mari 1-2 căţei de usturoi 2 ardei roşii copţi 200 g roşii întregi sare piper busuioc uscat cimbru uscat pătrunjel verde 2 linguri ulei   Mod de preparare: Se pun la foc măruntaiele curăţate, spălate şi porţionate, într-un […]

 

Tocana ardeleneasca de ficat

Tocana cu ficatei de pui

Tocana cu ficatei de pui din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, ardei, rosii, sare, piper. Ingrediente: 700 g ficăţei de pui 2 cepe mari 1-2 căţei de usturoi 2 ardei roşii copţi 200 g roşii întregi sare piper busuioc uscat cimbru uscat 500 ml apă 1 legătură pătrunjel verde 2 linguri ulei   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.