Supă cremă de berbecuţ din: carne de berbecut, morcov, radacina de patrunjel, telina, ceapa, galbenusuri, smantana, sare. Ingrediente: 700 g carne de berbecut 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 2 cepe 2 galbenusuri 3 linguri smantana sare Mod de preparare: Spălaţi carnea şi fierbeţi-o 1 oră şi jumătate, la foc […]
Supă de berbec cu fasole boabe
PrinteazaSupă de berbec cu fasole boabe din: carne de berbec, fasole boabe, ceapa, usturoi, pipet afumat, foaie dafin, bulion, vin, apa, sare, smantana.
Ingrediente:
- 1 kg carne de berbec
- 350 g fasole boabe
- 1 ceapă
- 4 căţei usturoi
- 180 g piept afumat
- 1 foaie dafin
- 1 linguriţă bulion pastă
- 1/2 pahar vin
- 3 l apă
- sare
- 2 linguri smantană
Mod de preparare:
Se taie carnea în 12 bucăţi egale, se spală, se opăreşte şi se pune să fiarbă cu fasolea (care a fost fiartă înainte 10 minute), usturoiul, ceapa, foaia de dafin şi costiţa.
Cînd este gata, jumătate din fasole se dă prin sită.
Se termină cu bulionul, 2 linguri smîntînă, vinul şi se mai fierbe 2—3 minute.
Supă de berbec cu fasole boabe
Supă cremă de berbecuţ
Supa de berbec cu arpacas si smantana
Supa de berbec cu arpacas si smantana din: carne de berbec, morcov, telina, pastarnac, arpacas, unt, oua, smantana si sare. Ingrediente: 500 g carne de berbec 100 g morcov 100 g telina 100 g pastarnac 100 g arpacas 100 g unt 2 oua 80 g smantana lichida sare Mod de preparare: Carnea o cureţi de […]
Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş
Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş Ingrediente: 1,200 kg carne de berbec cu os 1 telină 2 rădăcini albitură 1 morcov 1 fir praz 1 crenguţă cimbru sare 4 căţei usturoi 120 g mazare 100 g arpacaş 3 l apă Mod de preparare: Carnea bine spălată se pune la fiert, se spumează bine, […]
Pofta buna!