Retete culinare: Frigarui de pui cu salata de morcovi
PrinteazaO reteta de frigarui de pui cu salata de morcovi din: piept de pui, rosii, ciuperci, praf de chilli, ulei de masline, suc de lamaie, morcovi, mar, iaurt, zahar, mustar si otet de mere.
- 4 piepti de pui dezosati
- 10 rosii cherry
- 10 ciuperci Champignon
- 1/4 lingurita praf de chilli
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingura suc de lamaie
pentru salata de morcovi:
- 1 morcov
- 1 mar
- 100 g iaurt
- 1 lingura zahar
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita otet de mere
Mod de preparare:
Carnea se taie cuburi de 3 x 3 cm. Pe ţepuşe de lemn se înfig alternativ cuburi de carne, roşii şi ciuperci; se sărează şi se piperează. Se amestecă chili cu ulei şi suc de lămâie şi se stropesc frigăruile; se marinează la frigider 30 min.
Se prepară salata: se taie felii mărul curăţat, iar morcovul se rade pe răzătoarea mare. Se amestecă într-un castron cu sare şi piper şi un dressing preparat din iaurt, zahăr, oţet şi muştar. Se frig frigăruile în tigaie 2 min. pe fiecare parte şi se servesc cu salată de morcovi cu mere.
Frigarui de pui cu salata de morcovi
Pofta buna!