Frigarui de post

Printeaza

Frigarui de post din: porumb, dovlecei, rosii, ardei, rozmarin, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui de post

  • 2 ştiuleţi de porumb
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei graşi
  • 4 roşii
  • 2 crenguţe rozmarin
  • 50 ml ulei
  • o ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun beţele de frigărui la înmuiat în apă caldă.

Se taie bucăţi cât mai egale porumbul, dovleceii, ceapa şi ardeii graşi. Se înfig pe beţişoare legumele, alternativ, terminând cu câte o roşioară. Se aşază pe grătarul bine încins şi se ung cu ulei in timpul coacerii.

Se presară cu rozmarin, sare şi piper si se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.