Pulpe de curcan cu măsline

Printeaza

Pulpe de curcan cu măsline din: pulpe de curcan, rosii, masline rondele, ceapa, vin alb sec, cimbru, foaie de dafin, marar, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_de_curcan_cu_masline

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 150 g masline rondele
  • 2 cepe
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legatura de marar
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taieceapajulienşicăleşte-oînulei. Adau­gă pulpele de curcan tăiate în bucăţi şi condimentate cu sare şi piper.

Lasă pe foc câteva minute, apoi toarnă vinul. Adaugă foaia de dafin, acoperă cu un capac şi lasă să se înăbuşe.

Din când în când, stropeşte cu apă fierbinte sau supă de legume.

Când carnea e pătrunsă, pune roşiile decojite şi măslinele. Mai lasă pe foc câteva minute. La final, aromatizează cu cimbru şi mărar tocat.

Pulpe de curcan cu măsline

Pulpe_de_curcan_cu_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.