Piept de curcan umplut cu bacon si ciuperci

Printeaza

Piept de curcan umplut cu bacon si ciuperci din: piept de curcan, bacon, ciuperci din conservă, ceapă verde, usturoi verde, ardei gras, sare, piper, bere blonda.

Ingrediente:Piept_de_curcan_umplut_cu_bacon_si_ciuperci

  • 1 piept de curcan
  • 100 g bacon
  • 5 ciuperci mijlocii din conservă
  • 1 ceapă verde
  • 1 usturoi verde
  • 1/2 ardei gras
  • sare
  • piper
  • 1/2 l bere blondă

Mod de preparare:

Baţi bine felia de piept de curcan pe ambele părţi, apoi o presari cu sare şi piper şi o laşi 15 minute la frigider.

Tai pătrăţele baconul, ciupercile din con­servă şi ardeiul, ceapa şi usturoiul şi le dai 1a tigaie timp de 10 minute, până se înmoaie puţin, după care condimentezi după gust cu sare şi piper.

Scoţi felia de piept şi o umpli cu acest amestec, lăsat să se răcească. Rulezi pieptul de pui şi-l legi cu aţă de bucătărie. Intr-o tigaie pui puţin unt şi ulei, adaugi ruloul şi-l rumeneşti pe toate părţile.

Torni apoi berea, acoperi tigaia cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic până scade. Serveşti preparatul cald, alături de un piure de cartofi.

Piept de curcan umplut cu bacon si ciuperci

Piept_de_curcan_umplut_cu_bacon_si_ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Foarte bun pieptul de curcan umplut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.