Paste cu broccoli, parmezan si chorizo

Printeaza

Paste cu broccoli, parmezan si chorizo din: penne, broccoli, chorizo, usturoi, seminte de fenicul, crema de branza cu usturoi, parmezan, rucola.

Ingrediente:Paste_cu_broccoli_parmezan_si_chorizo

  • 400 g penne
  • 1 capatana mica de broccoli, rupta in buchetele
  • 200 g chorizo, taiat cuburi
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura seminte de fenicul
  • 200 g crema de branza cu usturoi si ierburi aromatice
  • parmezan si rucola, pentru servit

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, adăugând bucheţelele de broccoli în ultimele 3 minute. Scurge-le şi pune deoparte câteva linguri din apa în care au fiert. Intre timp, prăjeşte chorizo într-o tigaie mare, până începe să se rumenească şi să îşi elibereze grăsimile.

Adaugă usturoiul şi seminţele de fenicul şi mai sotează-le 1 minut. Când pastele s-au fiert, adaugă-le în tigaie, alături de chorizo. Adaugă crema de brânză şi amestecă totul pentru ca aceasta să se topească. Foloseşte apa pusă deoparte pentru a subţia sosul, astfel ca acesta să îmbrace uniform pastele.

Serveste pastele in boluri, dupa ce ai presarat deasupra cateva frunze de rucola si niste parmezan ras.

Paste cu broccoli, parmezan si chorizo

Paste_cu_broccoli_parmezan_si_chorizo

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.