Sparanghel cu usturoi si parmezan

Printeaza

Sparanghel cu usturoi si parmezan din: sparanghel, usturoi, parmezan.

Datorită conținutului său de vitamina C și a altor antioxidanți, sparanghelul poate susține sistemul imunitar și poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor.

Fitonutrienții și antioxidanții din sparanghel au potențialul de a reduce inflamația din organism, contribuind astfel la prevenirea bolilor inflamatorii.

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbeti sparanghelul 3-4 minute si lasati sa se raceasca.

Amestecati parmezanul cu sos de usturoi si serviti sparanghelul.

Sparanghel cu usturoi si parmezan

4 portii, fiecare contine

  • 6 gr carbohidrati
  • 2 gr fibra
  • 5 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Bruschete cu sparanghel

Bruschete cu sparanghel din: paine integrala cu seminte, branza de capra, sparanghel, unt, ierburi de provence, sare de mare grunjoasa. Ingrediente: 12 felii de pâine integrală cu semințe 200 g brânză de capră 1 legătură sparanghel proaspăt 3 linguri unt 80% grăsime 60 ml ulei de măsline 1 linguriță ierburi de Provence 1 linguriță sare […]

 

retete

Salata cu sparanghel si capsuni

Se spală 500 g sparanghel alb, se decojește și se îndepărtează capetele; se taie felii de 5 cm și se fierb 15 min. în apă cu 1 vârf de cuțit sare și ½ linguriță zahăr; se scurg. Se curăță și se taie jumătăți 250 g căpșuni și 100 g ciuperci. Se amestecă toate, adăugând 200 […]

 

 

Sparanghel cu bacon la cuptor

Sparanghel cu bacon la cuptor din: sparanghel, bacon, lamaie, ulei, piper. Ingrediente: 1 legătură de sparanghel (500 g) 100 g bacon crud uscat zeama de la 1 lămâie ulei piper pentru asezonat   Mod de preparare: Aprindem cuptorul la 180° şi pregătim tava cu hârtie de copt. Spălăm sparanghelul, îl curăţăm rupând părţile lemnoase şi […]

 

Tarta cu sparanghel si telemea

Tarta cu sparanghel si telemea

Tarta cu sparanghel si telemea din: oua, unt, iaurt, faina, sare, rosii, sparanghel, branza telemea, cascaval. Ingrediente: Pentru aluat: 2 oua 50 g unt 50 ml iaurt 300 g faina sare Pentru umplutura: 2 oua 6 rosii 8 fire sparanghel 300 g branza telemea 50 g unt 100 g cascaval   Mod de preparare: Frecăm untul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.