Tarta cu sparanghel si telemea

Printeaza

Tarta cu sparanghel si telemea din: oua, unt, iaurt, faina, sare, rosii, sparanghel, branza telemea, cascaval.

Ingrediente:Tarta cu sparanghel si telemea

Pentru aluat:

  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 50 ml iaurt
  • 300 g faina
  • sare

Pentru umplutura:

  • 2 oua
  • 6 rosii
  • 8 fire sparanghel
  • 300 g branza telemea
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval

 

Mod de preparare:

Frecăm untul cu un praf de sare. Adăugăm iaurtul şi ouăle bătute. Presărăm făina şi frământăm. Păstrăm la rece.

Frecăm brânza rasă cu untul moale. Adăugăm ouăle bătute.

Intindem o foaie din aluat. Ungem cu unt câteva forme mici de tartă şi punem foi de aluat, decupate pe măsură. Turnăm umplutură în fiecare. Adăugăm roşii întregi şi fire de sparanghel.

Radem caşcaval pe deasupra şi coacem 45 minute la foc moderat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.