Oua Primavera
PrinteazaOua Primavera din: ridichi, ceapa verde, marar, parmezan, cascaval, sare, piper, salata.
- 5 ridichi proaspete
- 2 fire de ceapă verde
- mărar tocat
- 50 g caşcaval ras
- 1 lingură parmezan ras
- sare
- piper
- frunze de salată pentru ornat
Mod de preparare:
Ouăle, fierte tari, le cureţi de coajă, le tai în jumătăţi şi le scoţi gălbenuşul cu grijă, să nu se strice albuşul.
Gălbenuşurile, bine sfărâmate cu furculiţa, le amesteci cu ridichile rase, cu ceapa verde şi cu mărarul tocat fin şi cu puţin caşcaval ras.
Potriveşti compoziţia la gust de sare şi de piper, omogenizezi bine şi apoi umpli cu ea golurile din albuşuri, clădind pe fiecare câte o moviliţă.
Ouăle umplute le aşezi pe frunze de salată puse pe un platou şi presari parmezan ras (sau caşcaval).
Oua Primavera
Pofta buna!