Ochiuri cu smantana

Printeaza

Ochiuri cu smantana

Ingrediente:Ochiuri cu smantana

  • 4 ouă
  • 200 ml smântână
  • 100 ml lapte
  • 1 linguriţă cu vârf de făină
  • 50 g telemea
  • sare, piper măcinat
  • unt

 

Mos de preparare:

Dezlegaţi făina cu laptele, adăugaţi smântână, apoi potriviţi de sare şi piper. Pregătiţi din ouă ochiuri româneşti (în apă clocotită şi puţin sărată), puneţi-le într-o cratiţă mică, turnaţi compoziţia peste ochiuri, puneţi deasupra telemea rasă şi câteva cuburi de unt. Daţi vasul la cuptor pentru 10 minute. Serviţi preparatul cald.

Ochiuri cu smantana

Ochiuri cu smantana1.jpg Ochiuri cu smantana.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.