Musaca de cartofi cu zacuscă de ghebe

Printeaza

Musaca de cartofi cu zacuscă de ghebe din: cartofi, margarina, zacusca, sare, piper.
Musaca de cartofi cu zacuscă de ghebe

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 1 lingură margarină
  • 1 borcan zacuscă de ghebe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert în apă cu sare. Când sunt gata, îi scurgi de zeamă, îi pasezi şi adaugi în piureul obţinut margarina, sare şi piper după gust.

Intr-un vas mai mic, uns cu margarină, întinzi jumătate din piure, apoi toată zacusca de ghebe şi la sfârşit pui piureul rămas. Dai musacaua la cuptor pentru 25 de minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Musaca de cartofi cu carne de miel

Reteta zilei: Musaca de cartofi cu legume

Musaca de cartofi cu legume din: cartofi, ulei, unt, faina, passata, suc de mere, zahar, ketchup, sherry, otet, sos de soia, fasole, naut, fasole verde, ceapa, ciuperci, cimbru, sare, piper, verdeata. Ingrediente:  450gr cartofi 1 lingura ulei 3 linguri unt 40gr faina 300ml passata 150ml suc de mere cate 4 lingurite zahar brun, ketchup, sherry, […]

Musaca din carnati afumati

Reteta zilei: Musaca de vinete cu mix de legume

Musaca de vinete cu mix de legume din: vinete, linte, supa, dafin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, naut, rosii, pasta de tomate, ierburi de provence, iaurt, oua, cheddar, sare, piper, ceapa verde, patrunjel. Ingrediente:  450gr vinete, feliate 115gr linte 600ml supa 1 frunza dafin 3 linguri ulei de masline 1 ceapa, feliata 1 catel […]

Musaca din vinete si cartofi

Musaca cu rosii si cartofi

Musaca cu rosii si cartofi din: cartofi, ceapa, ulei, usturoi, paprika, fasole, patrunjel, rosii, parmezan. Ingrediente: 500 g cartofi albi, curăţaţi 2 cepe medii, curăţate şi tăiate Tn felii 1 lingură cu ulei de măsline 2 căţei de usturoi, curăţaţi şi feliaţi 1 linguriţă rasă cu paprika 2 linguri cu piure de tomate 1 conservă […]

Musaca cu chorizo

Musaca cu chorizo

Musaca cu chorizo din: ulei, ceapa, rosii, zahar, dafin, unt, paine, oua, chorizo, branza. Ingrediente: 2 linguri cu ulei de măsline 1 ceapă, curăţată şi feliată 1 conservă (400 g) cu roşii decojite, tăiate mărunt 1 linguriţă cu zahăr 1 frunză de dafin 30 g unt, moale 6-8 felii de pâine albă, fără coajă 3 […]

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.