Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale

Printeaza

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Spălați ghebele și tăiați-le mărunt. Curățați ardeii capia și ceapa și tăiați-le în bucăți mici.

Într-o oală, încălziți uleiul și adăugați ceapa. Căliți până devine sticloasă.

Adăugați ghebele și ardeii capia în oală. Lăsați să se călească timp de 10 minute.

Adăugați roșiile coapte și condimentele. Fierbeți la foc mic timp de 30 de minute, amestecând ocazional.

Lăsați zacusca să se răcească și apoi transferați-o în borcane sterilizate.

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale

Valori Nutriționale (per 100g):

  • Calorii: 90 kcal
  • Carbohidrați: 10g
  • Proteine: 3g
  • Grăsimi: 4g

 

Zacusca de ghebe este o rețetă tradițională din România, apreciată pentru gustul său unic și textura delicioasă. Ghebele, fiind ciuperci sălbatice, aduc un gust deosebit acestei zacuscă.

Astăzi, zacusca de ghebe este apreciată atât pentru gustul său, cât și pentru beneficiile nutriționale pe care le aduce.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Zacuscă de Ghebe – Rețetă gustoasa

 Zacuscă de Ghebe – Rețetă gustoasa din: ghebe, ceapa, ardei rosii, rosii, usturoi, ulei de floarea soarelui, pasta de tomate, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg de ghebe proaspete 2 cepe mari, tocate 2 ardei roșii, tocați 4 roșii mari, decojite și tocate 3 căței de usturoi, mărunțiți 100 ml ulei de floarea-soarelui 1 lingură […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.