Mancare de marar cu rosii si piept de pui

Printeaza

Mancare de marar cu rosii si piept de pui din: piept de pui, mărar, ceapa, rosii sau rosii in bulion, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_de_marar_cu_rosii_si_piept_de_pui

  • 1 piept de pui
  • 6-7 legături de mărar
  • 1 ceapă
  • 2-3 roşii sau 2 linguri cu roşii în bulion
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pui bucăţile de piept de pui la prăjit în ulei. Când s-au rumenit, presari puţină sare şi adaugi ceapa tocată. Căleşti ceapa tocată alături de carne, până când devine sticloasă.

Adaugi mărarul spălat şi to­cat, roşiile, sarea, piperul şi o ceaşcă cu apă, apoi laşi vasul să fiarbă la foc mic, până când zarzavatu­rile s-au fiert şi zeama din mâncare a scăzut.

Mancare de marar cu rosii si piept de pui

Mancare_de_marar_cu_rosii_si_piept_de_pui

Pofta buna! 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.