Gem de banane cu lamie

Printeaza

Gem de banane cu lamie din: vinars, lamaie, banane, zahăr gelifiant.

Gem_de_banane_cu_lamie

Ingrediente:

  • 2 linguri vinars
  • 2 lămâie
  • 500 g banane foarte coapte
  • 400 g zahăr gelifiant

Mod de preparare:

Se storc lămâile. Se decojesc bana­nele şi se pasează cu suc de-lămâie; se amestecă într-o cratiţă cu zahărul gelifiant. Se dau în fiert.

Se lasă să fiarbă la foc moale 3 min. amestecând continuu, până se obţine o marmeladă groasă.

Se adaugă vinar­sul şi gemul fierbinte se toarnă în borcane clătite cu apă fierbinte. Se închid imediat borcanele.

Gem de banane cu lamie

Gem_de_banane_cu_lamie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.