Pui cu trufe

Printeaza

Pui cu trufe din: piept de pui dezosat, trufe, piept de porc, branza, ceapa, faina, supa, vin rosu, unt, ulei de masline si sare.

Piept_de_pui_umplut_cu_branza_de_capra

 

Ingrediente:

  • 4-5 bucăţi de piept de pui dezosat
  • 2 trufe negre potrivit de mari
  • 100 g piept de porc
  • 100 g brânză
  • 1 ceapă mijlocie
  • făină
  • supă
  • 1 pahar cu vin roşu, sec
  • 40-50 g unt
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Cu un cuţit fin faceţi câte o crestătură pe orizontală fiecărei bucăţi din piept de pui, încât să formaţi un fel de buzunar.

Bateţi carnea cu ciocanul de şniţele, apoi presăraţi sare şi făină peste aceasta. Puneţi în fiecare buzunar câte 2 felii de piept de porc, o felie de brânză şi una de trufă.

Intr-o tigaie, înfierbântaţi unt şi ulei şi căliţi aici ceapa tocată foarte mărunt.

Când aceasta devine translucidă, puneţi în tigaie bucăţile din piept de pui. Rumeniţi-le pe ambele părţi.

In continuare, puneţi vinul, lăsaţi vasul la foc domol şi, când vinul s-a evaporat, continuaţi prăjirea adăugând câte puţină supă pentru sos.

Aduceţi la masă, pieptul umplut cu salată de sezon şi cu garnitură de trufe.

 

 

Pui cu trufe

Piept_de_pui_umplut_cu_branza_de_capra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Puiul asta trebuie sa -l incerc 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.