3 Deserturi delicioase pentru masa de Revelion – simple
PrinteazaDeserturi pentru Revelion:
Reteta zilei: Prajitura Tiramisu
Prajitura Tiramisu din: branza mascarpone, piscoturi, ou, zahar, cafea, coniac, cacao, ciocolata. Ingrediente: 250 gr branza mascarpone 250 gr piscoturi 2 galbenusuri de ou 2 linguri de zahar 1 cana cafea, racita 1 1/2 linguri de coniac 1-2 linguri de cacao Ciocolata rasa Mod de preparare: Intr-un castron, amestecati galbenusurile de ou, zahar…Read more »
Negrese cu alune si ciocolata
Negrese cu alune si ciocolata din: ciocolata, unt, oua, zahar, alune de padure, stafide, praf de copt, zahar vanilat si faina. Ingrediente: 400 g ciocolata neagra de menaj 150 g unt 4 oua 200 g zahar 100 g alune de padure crude sfaramate 50 g stafide inmuiate in 50 ml rom 1 lingurita praf de copt…Read more »
Prajitura cu pere si mac
Prajitura cu pere si mac din: albusuri, migdale, zahar, faina, cognac, zahar vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, unt, vanilie, lapte si mac. Ingrediente: foi: 8 albusuri 8 linguri migdale macinate 8 linguri zahar 4 linguri faina 1 lingura rom sau cognac 2 lingurite zahar vanilat 1 lingura coaja de lamaie rasa 1 lingura zeama…Read more »