Creveti picanti cu sare si piper
PrinteazaCreveti picanti cu sare si piper din: creveti, piper rosu, piper negru, ulei de floarea soarelui, zeama de lamaie si sare.
- 300 g creveti uriasi, curatati de cochilii
- 1 lingurita piper rosu, zdrobit
- 1 lingurita piper negru, zdrobit
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- zeama de la 1/2 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit, crestează creveţii şi îndepărtează vinişoarele negre. Presară piperul şi lasă să stea deoparte, la rece 4 ore.
Adu la temperatura camerei cu 30 de min înainte de a-igăti. Prăjeşte creveţii în uleiul încins, 2 min, până când se pătrund.
Stropeşte cu zeama de lămâie şi presară sare. Serveşte imediat.
Creveti picanti cu sare si piper
Pofta buna!
Sa-mi opresti si mie o portie de creveti picanti 😛