Creveti picanti cu sare si piper

Printeaza

Creveti picanti cu sare si piper din: creveti, piper rosu, piper negru, ulei de floarea soarelui, zeama de lamaie si sare.

Ingrediente:Creveti_picanti_cu_sare_si_piper

  • 300 g creveti uriasi, curatati de cochilii
  • 1 lingurita piper rosu, zdrobit
  • 1 lingurita piper negru, zdrobit
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit, crestează creveţii şi îndepărtează vinişoarele negre. Presară piperul şi lasă să stea deoparte, la rece 4 ore.

Adu la temperatura camerei cu 30 de min înainte de a-igăti. Prăjeşte creveţii în uleiul încins, 2 min, până când se pătrund.

Stropeşte cu zeama de lămâie şi presară sare. Serveşte imediat.

Creveti picanti cu sare si piper

Creveti_picanti_cu_sare_si_piper

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nela Petrusin

    Sa-mi opresti si mie o portie de creveti picanti 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.