Aperitive cu roquefort si nuci

Printeaza

Aperitive cu roquefort si nuci din: paine, nuci, roquefort, unt, coniac si mustar.

Ingrediente:Retete_1

  • 1 paine bagheta
  • 2 linguri nuci tocate

pentru untul de roquefort:

  • 50 g roquefort
  • 100 g unt moale
  • 1 lingurita coniac
  • 1 lingurita rasa de mustar

 

Mod de preparare:

Preparaţi untul de roquefort. într-un castronaş, zdrobiţi brânza roquefort cu coniacul şi muştarul, până se obţine o pastă omo­genă. Incorporaţi untul lucrându-l mereu cu furculiţa. Incălziţi cuptorul la 250°C.

Tăiaţi bagheta în rondele de 5-6 mm grosime. Amestecaţi untul de roquefort cu nucile tocate. Ungeţi rondelele de pâine. Puneţi la cuptor timp de 5 minute. Serviţi imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.