Zece Retete Culinare

Printeaza

Retete Culinare:

Salata_de_radicchio_si_avocado_02

Reteta zilei: Salata de radicchio si avocado

Salata de radicchio si avocado din: radicchio, inimi de palmier, avocado, migdale, branza feta, coaja de portocala, suc de portocale, otet de vin alb, ulei de masline.   Ingrediente: ½ radicchio, felii subtiri 1 cutie inimi de palmier 1 avocado, cuburi ½ cana migdale, tocate 320 gr branza feta, maruntita coaja de la 1 portocala […]

Supa_de_vita_cu_legume_si_orz_05

Reteta zilei: Supa de vita cu legume si orz

Supa de vita cu legume si orz din: carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, morcovi, telina, ciuperci, pasta de tomate, vin rosu, concetrat de vita, apa, orz, frunze de dafin, cimbru, cartofi, sare, piper.   Ingrediente: 1 kg carne de vita, cuburi 2 linguri ulei 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 ceasca morcovi tocati […]

Salata_de_rodie_cu_portocale_si_grapefruit_07

Reteta zilei: Salata de rodie cu portocale si grapefruit

Salata de rodie cu portocale si grapefruit din: rodie, portocale, grapefruit roz.   Ingrediente: 1 rodie 2 portocale 2 grapefruit roz     Mod de preparare: Taiati si desfaceti rodia cu atentie sa nu storciti boabele. Taiati coaja de la portocale, desfaceti membrana care imbraca miezul, taiati felii si adaugati in bolul cu rodii. Procedati […]

Risotto_cu_ciuperci_05

Reteta zilei: Risotto cu ciuperci

Risotto cu ciuperci din: ciuperci, unt, ceapa, orez, vin alb sec, cimbru, mascarpone.   Ingrediente: 1/2 kg ciuperci uscate 1/2 kg ciuperci proaspete 2 linguri unt 1 ceapa, tocata 1 ¼ cana orez arborio 1 cana vin alb sec 3 cani supa de pui crengute proaspete de cimbru 320gr mascarpone   Mod de preparare: Puneti […]

Cotlete_de_miel_cu_aroma_de_lavanda_03

Reteta zilei: Cotlete de miel cu aroma de lavanda

Cotlete de miel cu aroma de lavanda din: lavanda, rozmarin, piper negru, usturoi, sare, ulei de masline, miere, cotlete de miel.   Ingrediente: 1 lingura lavanda 1 lingurita rozmarin, tocat 1 lingurita piper negru, macinat 1 catel de usturoi, tocat 1 lingurita sare 1 lingura ulei de masline 2 linguri miere 6 crengute de lavanda […]

Supa_de_conopida_cu_cartofi_04

Reteta zilei: Supa de conopida cu cartofi

Supa de conopida cu cartofi din: conopida, cartof, ceapa, morcovi, unt, smantana, lapte, branza, ceapa verde, crutoane.   Ingrediente: 1 conopida 1 cartof 1 ceapa 2 morcovi 2 linguri unt 1 cana smantana 2 cani lapte 240gr branza rasa 3 linguri ceapa verde Crutoane, pentru servire   Mod de preparare: Rupeti conopida buchetele si curatati […]

Covrigi_de_casa_02

Reteta zilei: Covrigi de casa

Covrigi de casa din: lapte, drojdie, zahar brun, faina, unt, sare, bicarbonat de sodiu, sare grunjoasa.   Ingrediente: 1 cana lapte 1 pachet de drojdie uscata 3 linguri de zahar brun 2 1/4 cupe faina 5 linguri unt nesarat 1 lingurita de sare 1/3 ceasca de bicarbonat de sodiu Sare grunjoasa, dupa gust   Mod […]

Salata_de_cruditati_cu_stafide_si_fistic_06

Reteta zilei: Salata de cruditati cu stafide si fistic

Salata de cruditati cu stafide si fistic din: stafide, seminte de fenicul, fulgi de ardei, coaja de portocala, sfecla rosie, morcovi, ceapa verde, frunze de menta, fistic, sare, piper, ulei de masline.   Ingrediente: ¾ cana stafide ½ lingurita seminte de fenicul, zdrobite ½ lingurita fulgi de ardei rosu coaja de la o portocala ¼ […]

Musaca_de_cartofi_cu_rosii_si_rozmarin_09

Reteta zilei: Musaca de cartofi cu rosii si rozmarin

Musaca de cartofi cu rosii si rozmarin din: cartofi, ceapa, usturoi, usturoi, rosii, supa de pui, rozmarin, cimbru, ulei de masline, unt, sare, piper.   Ingrediente: 2 kg cartofi, taiati felii 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 cutie rosii, cuburi 3-4 cani supa de pui 1 legatura rozmarin, maruntit 2 linguri de […]

Cotlete_de_miel_cu_sos_pe_pat_de_cuscus_03

Reteta zilei: Cotlete de miel cu sos pe pat de cuscus

Cotlete de miel cu sos pe pat de cuscus din: dovleac, rosii, ceapa, coacaze, masline verzi, ulei de masline, seminte de fenicul, ardei, scortisoara, coaja de lamaie, miere, otet de vin alb, menta, oregano, cotlete de miel, cuscus.   Ingrediente: 2 cani dovleac, tocat 2 cani rosii, zdrobite ½ ceapa, cuburi ¼ cana coacaze uscate […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.