Tarta rapida

Printeaza

Tarta rapida din: faina, ulei, ou, sare, apa, telemea, cascaval, ciuperci, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Tarta rapida

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 100 ml ulei
  • un ou
  • o linguriţă sare
  • 4 linguri apă rece

Pentru umplutură:

  • 350 g telemea
  • 50 g caşcaval
  • 10 ciuperci mici
  • 100 ml smântână de gătit
  • o legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă bine toate ingredientele, se frământă aluatul obţinut 2-3 minute, apoi se pune la rece, 30 de minute.

Aluatul se întinde pe masa de lucru şi se transferă apoi în tava de copt tapetată cu hârtie.

Se pun ciupercile tăiate felii sau întregi şi pătrunjelul spălat şi tăiat mărunt, apoi brânza tăiată cubuleţe.

Se toarnă smântână, se rade caşcavalul şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.