Supa de rosii cu ton

Printeaza

Supa de rosii cu ton din: ton, rosii, usturoi, ulei, patrunjel, sare, piper. Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali.

Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului de anumite boli.

Vitamina K si Calciul, doi nutrienti furnizati de rosii, sunt excelenti factori de fortificare si regenerare a tesutului osos. Licopenul s-a dovedit util in imbunatatirea masei osoase.

Timp de preparare 15 minute, Timp de gatire 15 minute, 3-4 persoane

Supa de rosii cu ton

Ingrediente:

  • 400 gr ton taiat bucati
  • 3 rosii
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • Patrunjel tocat
  • Sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Marinati pestele cu usturoi, sare si piper timp de 15 minute.

Fierbeti rosiile si apoi scoateti semintele si indepartati coaja. Pasati pana obtineti un piure.

Incalziti ulei si rumeniti pestele pe toate partile timp de 3-4 minute. Pastrati deoparte.

Adaugati usturoi, apoi rosiile si patrunjelul. Incorporati tonul si amestecati. Daca trebuie puteti pune apa.

Presarati cu sare si piper. Serviti supa calda.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Supa cu tortellini

Supa de rosii cu tortellini

Supa de rosii cu tortellini din: rosii, suc de rosii, morcov, ceapa uscata, ardei gras, tija de telina, tortellini, magheran, menta, busuioc, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 rosii mari bine coapte 500 ml suc de rosii 1 morcov potrivit 1 ceapa uscata 1/2 ardei gras 1 tija de telina 1 felie de telina 250 g […]

 

Supa de scoici cu vin

Supa de scoici cu vin

Supa de scoici cu vin din: ceapa, morcov, telina, usturoi, ulei de masline, sare, piper, busuioc, oregano, coaja de lamaie, vin, rosii, scoici. Ingrediente: 1 ceapa 1 morcov 1/2 telina mica 1 catel de usturoi tocat 2 linguri ulei de masline sare piper negru 1/2 lingurita busuioc tocat 1/2 lingurita oregano maruntit 1 lingurita coaja razuita […]

 

Paste cu sos si scoici

Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si scoici

Paste cu sos de rosii si scoici din: paste, scoici, ulei de masline, unt, usturoi, rosie, vin alb, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente:  300gr paste 10 scoici 1 lingură de ulei de măsline 1 lingura unt 1 cățel de usturoi 1 rosie, tăiata 1 cană de vin alb 1 rădăcină pătrunjel, tocat suc […]

 

Tocanita de ton

Tocanita de ton

Tocanita de ton din: file de cod, cartofi, ceapa, usturoi, ardei, rosii, vin, patrunjel, margarina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4-5 fileuri de cod (ton) 500 g cartofi 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 ardei 5 roşii 1 pahar de vin alb 1 legătură de pătrunjel verde margarină ulei sare piper Mod de preparare: Cartofii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.