Supa de anghinare cu usturoi

Printeaza

Supa de anghinare cu usturoi din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza.

 

Ingrediente: Supa de anghinare cu usturoi

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 tulpina telina, tocata
  • 675 g anghinare, tocate, din conserva
  • 500 ml supa
  • 300 ml lapte
  • sare si piper
  • 8 felii paine
  • 115 g branza rasa

 

Mod de preparare:

Incalziti untul si uleiul intr-o oala, adaugati ceapa, usturoiul, telina si gatiti 5 minute.

Adaugati anghinare si mai gatiti inca 5 minute.

Incorporati supa si aduceti la fierbere. Reduceti focul si gatiti 20-25 minute.

Transferati la blender si omogenizati. Adaugati inapoi in oala si incorporati laptele si gatiti 2 minute.

Presarati branza rasa pe feliile de paine si dati la cuptor.

Serviti supa cu bruschetele de branza.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Anghinare umplute cu legume

Anghinare umplute cu legume

Anghinare umplute cu legume din: anghinare, lamaie, salote, ciuperci champignon, praz, tije de telina, ulei de masline, cimbru, patrunjel, supa de pasare, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati mari de anghinare proaspata 1 lamaie 2 salote 250 g ciuperci champignon 100 g praz 100 g tije de telina 2 linguri cu ulei de masline […]

 

Orez aromat cu anghinare

Orez aromat cu anghinare din: orez, anghinare, ulei, ceapa, lamaie, sare. Ingrediente: 150 g orez 2 bucăţi anghinare 450 ml supă de legume 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa mică 1 lămâie sare   Mod de preparare: Toacă ceapa şi căleşte-o. Adaugă orezul bine spălat, apoi toarnă supa de legume, pune sare şi lasa-l […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.