Orez aromat cu anghinare

Printeaza

Orez aromat cu anghinare din: orez, anghinare, ulei, ceapa, lamaie, sare.

Ingrediente:Orez aromat cu anghinare

  • 150 g orez
  • 2 bucăţi anghinare
  • 450 ml supă de legume
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapa mică
  • 1 lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Toacă ceapa şi căleşte-o. Adaugă orezul bine spălat, apoi toarnă supa de legume, pune sare şi lasa-l la foc mic, să se lege. Intre timp, curăţă anghinarea de foiţele externe şi taie-le fâşii, apoi ţine-le câteva minute în zeamă de lămâie.

Fierbe anghinarea la abur, cât să rămână al-dente. Când orezul e aproape gata, adaugă anghinarea şi mai lasă câteva minute pe foc moderat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.