Spirale cu branza si smantana

Printeaza

Spirale cu branza si smantana din: paste spiralate, branza de vaci, smantana, sare, zahar vanilat, coaja de lamaie si sare.

Spirale_cu_branza_si_smantana

 

Ingrediente:

  • 500 g paste spiralate
  • 300 g brânză proaspătă de vacă
  • 200 g smântână
  • sare
  • 1 plic zahăr vanilat
  • coajă rasă de lămâie
  • zahăr (opţional)

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în 2 l apă clocotită, uşor sărată, după instrucţiunile de pe ambalaj.

Apoi le strecori şi le treci repede printr-un jet de apă rece.

Intre timp, amesteci brânza cu zahărul vanilat, coaja de lămâie, smântână şi, dacă doreşti, mai adaugi zahăr.

Amesteci pastele strecurate cu compoziţia de brânză şi le servesti calde.

 

 

Spirale cu branza si smantana

Spirale_cu_branza_si_smantana

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Spirale cu sunca

Spirale cu sunca din: aluat de foitaj, sunca, ou, mustar. Ingrediente: 1/2 pachet aluat de foitaj 250 g şuncă un gălbenuş 2-3 linguri muştar   Mod de preparare: Aluatul se aplatizează puţin pe masa presărată cu un pic de făină. Se taie benzi late de 4-5 cm care se ung cu muştar. Se aşază felii de […]

Spirale cu gem

Spirale cu gem din: aluat, gem, zahar. Ingrediente: un pachet aluat foitaj gem, după gust zahăr pudră vanilat, pentru servit       Mod de preparare: Aluatul decongelat se aplatizează puţin cu sucitorul pe masa presărată cu un praf de făină. Se taie fâşii lungi, nu mai late de 2-3 cm. Se ung pe mijloc […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.