Spirale cu sunca

Printeaza

Spirale cu sunca din: aluat de foitaj, sunca, ou, mustar.

Ingrediente:Spirale cu sunca

  • 1/2 pachet aluat de foitaj
  • 250 g şuncă
  • un gălbenuş
  • 2-3 linguri muştar

 

Mod de preparare:

Aluatul se aplatizează puţin pe masa presărată cu un pic de făină. Se taie benzi late de 4-5 cm care se ung cu muştar. Se aşază felii de şuncă tăiate aproximativ după dimensiunea benzilor de aluat şi apoi se înfăşoară împreună în formă de spirală.

Se aşază în tava de copt, se ung cu gălbenuş şi se coc 15 minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Spirale cu gem

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.