Spirale cu gem

Printeaza

Spirale cu gem din: aluat, gem, zahar.

Ingrediente:Spirale cu gem

  • un pachet aluat foitaj
  • gem, după gust
  • zahăr pudră vanilat, pentru servit

 

 

 

Mod de preparare:

Aluatul decongelat se aplatizează puţin cu sucitorul pe masa presărată cu un praf de făină.

Se taie fâşii lungi, nu mai late de 2-3 cm. Se ung pe mijloc cu puţin gem, după preferinţe, apoi se taie şi fâşiile în bucăţi potrivite consumu­lui. Se răsucesc de mai multe ori.

Se pun în tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt, apoi se lasă să se rumenească, în cuptorul încins în prealabil, la foc mare, 15 minute.

Se servesc cu zahăr pudră vanilat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.