Sote de dovlecei cu marar

Printeaza

Sote de dovlecei cu marar din: dovlecei, unt, sare, marar.

Ingrediente:Sote de dovlecei cu marar

  • 300 g dovlecei tineri
  • 10 g unt sau ulei
  • sare
  • mărar verde

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii, se spală, se taie felii sau cu­buri, şi se fierb în apă cu sare, pană se înmoaie, avand grijă să nu se sfarame.

Se scurg, se amestecă cu untul sau uleiul şi mărarul verde tocat. Se lasă să scadă 2-3 minute, apoi se servesc calzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.