Sote de dovlecei aromat

Printeaza

Sote de dovlecei aromat din: dovlecei, unt, sare, marar.

Ingrediente:Sote de dovlecei aromat

  • 300 g dovlecei
  • 10 ml ulei
  • sare
  • mărar

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii, se spală, se taie felii sau cu­buri, şi se fierb în apă cu sare, pană se înmoaie, avand grijă să nu se sfarame. Se scurg, se amestecă cu untul sau uleiul şi mărarul verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.