Sote de ciuperci si fasole cu usturoi

Printeaza

Sote de ciuperci si fasole cu usturoi din: fasole, ciuperci, bicarbonat, usturoi, ulei.

Ingrediente Sote de ciuperci si fasole cu usturoi:

  • 500 g fasoleSote de ciuperci si fasole cu usturoi
  • 4 ciuperci pleurotus
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea curăţată se pune la fiert în apă cu bicarbonat şi sare. Se lasă 15 minute. Ciupercile feliate se pun în tigaie fără ulei şi se lasă 10 minute până se evaporă apa.

Se încinge uleiul în tigaie şi se pune fasolea. Se adaugă usturoiul si ciupercile şi se mai lasă circa 5 minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Sote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui

Sote de ciuperci cu cimbru, rozmarin si frigarui de pui din: ciuperci, unt, ulei, cimbru, rozmarin, vin alb, verdeata, sare, piper, frigarui de pui. Ingrediente: 400 g ciuperci la cutie 25 g unt o lingură ulei o crenguţă cimbru o linguriţă rozmarin 200 ml vin alb sec verdeaţă după gust sare piper 4 frigărui de […]

Sote de ciuperci cu vin

Sote de ciuperci cu vin din: ciuperci, unt, ulei, cimbru, rozmarin, vin alb, verdeata, sare, piper, frigarui de pui. Ingrediente: 400 g ciuperci la cutie 25 g unt o lingura ulei o crenguta cimbru o lingurita rozmarin 200 ml vin alb sec verdeata dupa gust sare piper 4 frigarui de pui   Mod de preparare: […]

Mamaliga cu sote de ciuperci

Mamaliga cu sote de ciuperci din: supa de legume, lapte de soia, malai, ulei de masline, usturoi, sare, ciuperci, ceapa, usturoi, siropd e agave, cimbru, piper. Ingrediente: pentru mamaliga: o cana supa de legume o cana lapte de soia jumatate de cana de apa jumatate de cana de malai o lingura de ulei de masline […]

Bruschete cu sote de ciuperci

Bruschete cu sote de ciuperci din: paine toast, ghebe, crema de branza, smantana, unt, ceapa, usturoi, patrunjel verde, cimbru, vin alb, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 paine toast 300 g ghebe deshidratate (galbiori) 200 g crema de branza 1-2 linguri cu smantana 50 g unt 1 ceapa 5-6 catei de usturoi patrunjel […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.