Saleuri cu branza de vaci

Printeaza

Saleuri cu branza de vaci din: margarina, branza de vaci, faina, ou, mac, sare.

retete

Ingredinte:

  • 250 gr. margarina
  • 250 gr. brinza de vaci
  • 250 gr. faina
  • 1 ou pentru uns
  • mac
  • o jumatate lingurita(rasa) sare

 

Mod de preparare:

Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina.

Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore.

Se intinde aluatul de 3-4 mm grosime si se taie cu paharul rondele.

Se asaza rondelele in tava unsa putin cu margarina si pudrata cu faina, unele langa altele.

Se ung cu ou batut si se presara mac.

Se coc la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.