Salata pariziana

Printeaza

Salata pariziana din: cartofi noi, oua, ardei, ceapa verde, salata, cascaval, rosii, morcov, sunca, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Salata pariziana

  • 6 cartofi noi
  • 4 ouă
  • un ardei gras
  • o legătură ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • salată verde
  • 4-5 roşii
  • un morcov
  • 100 g şuncă de pui

Pentru sos:

  • 10 ml ulei
  • 1-2 linguri oţet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert în vase separate cartofii şi ouăle.

Se spală şi se curăţă ardeiul, ceapa şi roşiile, apoi se taie. Caşcavalul se taie cubuleţe, iar şunca de pui, fâşii.

Morcovul se dă pe râzătoare.

Pe un platou se aşază salată verde şi apoi restul ingredientelor.

Din ulei şi oţet balsamic se face un sos care se toarnă deasupra. Se presară cu sare şi piper.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.