Salata de ton si fasole alba

Printeaza

Salata de ton si fasole alba din: fasole, ceapa, usturoi, rosii, spanac, rucola, conserva de ton, lamaie, ulei.

 

 

Mod de preparare:Salata de ton si fasole alba

Se amestecă 200g de fasole albă din conservă, 1/2 ceapă roşie tocată, 1 căţel de usturoi strivit, 1 mână de roşii cherry, 100g de spanac tânăr şi 50g de rucola.

Se adaugă 200g de ton, scurs, împreună cu sucul de la 1 lămâie şi ulei de măsline.

Se asezonează bine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de ton cu rosii bicolore

Salata de ton cu rosii bicolore

Salata de ton cu rosii bicolore din: conserva de ton, rosii cherry bicolore, fasole, ceapa, salata, oua de prepelita, ulei, sare, piper, chivas. Ingrediente: o conservă ton în suc propriu 6 roşii cherry bicolore o lingură boabe de fasole roşie din conservă o ceapă roşie mică 3 frunze salată verde (sau două mâini de rucola) […]

Salata de paste cu ton si verdeturi

Salata de paste cu ton si verdeturi

Salata de paste cu ton si verdeturi din: paste, salata, oua, rosii, ton, patrunjel, ceapa, ardei, ulei, otet, sare, piper. Ingrediente: 1 cană paste scurte (fundiţe, spirale etc.) 1 salată creaţă 4 ouă 2 cutii ton în suc propriu 8-10 roşii chercy 1 legătură pătrunjel 2 legături ceapă verde 1/2 ardei gras 3 linguri ulei […]

Salata de ton si oua

Reteta zilei: Salata de ton cu oua si ansoa

Salata de ton cu oua si ansoa din: fasole verde, salata, castravete, rosii, ansoa, oua, ton, ulei de masline, ridichi, masline, sare, piper, usturoi, otet. Ingrediente:  115g fasole verde, taiata in jumatate 115g salata mixta 1/2 castravete, feliat 4 rosii, taiate in sferturi 50g anșoa 4 oua, fierte 1 friptura de ton, aproximativ 175g ulei […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.