Salata de crenvursti cu conopida
PrinteazaSalata de crenvursti cu conopida din: crenvursti, ceapa, conopida, zeama de lamaie, muster, piper, ulei, patrunjel.
- 2 fire crenvurşti
- 1 ceapă albă
- 1 ceapă roşie
- 1 conopidă
- zeamă de lămâie
- muştar
- piper
- ulei
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se desface buchetul de conopidă şi se fierbe în apă uşor sărată, în care s-au adăugat două linguriţe de zeamă de lămâie. Se taie rondele firele de crenvurşti, se toacă mărunt cepele.
Se amestecă apoi toate aceste ingrediente, adăugând o lingură de muştar iute, două linguri de zeamă de lămâie şi piper.
Se adaugă treptat patru linguri de ulei şi se încorporează uşor buchetele de conopidă. Se presară pătrunjel verde, tocat mărunt, şi se pune la rece pentru câteva ore, pentru a se întrepătrunde aromele.
Pofta buna!