Salata de conopida cu crenvursti

Printeaza

Salata de conopida cu crenvursti

Ingrediente:Salata de conopida cu crenvursti

  • 1 conopidă mare sau 2 mici
  • maioneză (pregătită din: 1 gălbenuş crud, sare, piper, 1/2 lămâie şi 150 ml ulei)
  • 2 perechi de crenvurşti
  • 2 roşii
  • 1 salată verde (sau 1 ardei gras)
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi conopida curăţată în apă cu sare. Desparţi câteva bucheţele; restul aşezi în mijlocul salatierei şi amesteci cu felioare de crenvurşti fierţi.

Acoperi cu un sos de maioneză (în care, după preferinţă, poţi pune şi puţină smântână acră), iar pe margini decorezi punând alternativ 1 bucheţel de conopidă, o felie de roşie tăiată rondele subţiri, o grămăjoară de salată verde tăiată fin sau de ardei gras tăiat la fel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.