Salata cu branza cu mucegai

Printeaza

Salata cu branza cu mucegai din: kaizer, salate, carne de pui, branza cu mucegai, oua, paine, ulei de masline, otet, mustar, miere, ceapa.

Ingrediente:Salata cu branza cu mucegai

Pentru salata:

  • 6 felii de kaizer
  • 2 salate mici, tocate
  • piept şi pulpă (rămase de la o friptură de pui), cu pielea îndepărtată şi carnea mărunţit
  • 75 g de brânză cu mucegai albastru, fărâmiţată
  • 2 ouă fierte tari, tăiate pe jumătate
  • pâine crocantă

Pentru dressing:

  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet din vin alb
  • lingură muştar de Dijon
  • 2 linguriţe de miere lichidă
  • cepe verzi tocate mărunt

 

Mod de preparare:

Se prăjeşte kaizerul până devine crocant şi se pătrunde, apoi se toacă în bucăţi mari. Pentru a prepara dressingul, se amestecă toate ingredientele cu 1 lingură de apă, sare şi piper.

Se foloseşte salata tocată ca bază, apoi se pun deasupra kaizerul, carnea de pui, brânza şi ouăle fierte. Se stropeşte cu dressing.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.