Nachos cu branza cu mucegai

Printeaza

Nachos cu branza cu mucegai din: costita, branza, smantana, compot, nuci, chipsuri.

Ingrediente:Nachos cu branza cu mucegai

  • 12 felii costiţă
  • 200 g brânză cu mucegai
  • 200 ml smântână grasă
  • 200 g chipsuri de tortilla uşor sârate
  • 220 g compot de pere, scurse de lichid şi tâiate felii subfiri
  • 50 g nuci, tocate

 

Mod de preparare:

Dă costiţa la grill până când se rumeneşte şi devine crocantă. Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Combină jumătate din brănză cu smântână şi lasă deoparte.

Aşază chipsurile într-un vas rezistent la cuptor şi toarnă sosul de brănzâ deasupra. Presară un strat uniform de pere şi nuci şi apoi sfărâmă deasupra brânza rămasă. Dâ la cuptor 10 minute, până când se topeşte.

Aşază deasupra costiţa afumată şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.