Rosii umplute cu carne de oaie

Printeaza

Rosii umplute cu carne de oaie din: rosii, carne, ceapa, orez, usturoi, coriandru, ou, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu carne de oaie

  • 12 roşii mari
  • 200 g carne de oaie
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 4 linguri de orez fiert
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 30 g coriandru verde
  • 1 ou bătut
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi roşiile, scoateţi interiorul cu coada unei linguri. Păstraţi pulpa pentru umplutură. Rumeniţi carnea şi ceapa în puţin unt.

Amestecaţi toate celelalte ingrediente într-un castron şi adăugaţi-le la carne. Puneţi sare şi piper.

Continuaţi să prăjiţi câteva minute, amestecând uşor din când în când. Apoi puneţi acest amestec în roşii, înlăturaţi partea superioară şi puneţi unt pe fiecare din acestea.

Puneţi-le în cuptor, într-o cratiţă cu puţin unt. Puneţi la loc partea superioară, ca un capac, după ce le-aţi umplut şi lăsaţi-le la copt, aproximativ o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.